NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

190724_9500

Stav zpracování
V ŘEŠENÍ

Název hlášení
Špatně řešené popelnice v Českobratrské ulici

Datum nahlášení
19.07.2024

Kategorie závady
Svoz odpadů a nádoby

Popis závady
Dobrý den, zde přikládám fotografii v Českobratrské ulici, přímo pod spojovací ulicí pod kostelem a nejsmutnější na tom je, že ty popelnice tu jsou přeplněné již v sobotu a svoz odpadu je ve středu, chtělo by to pro nás(rezidenty), aby se sem daly dvě větší popelnice?Jelikož tu opravdu za tři dny po svozu není místo, kam vhazovat odpadky. Děkuji za případnou odpověď.Beneš

Lokalita závady
Českobratrská, Teplice, Teplice

Přiložená fotografie
Zobrazit fotografii v originální velikosti

Fotografie závady

Toto hlášení řeší
Eva Pavlíková (odbor životního prostředí)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, nádoby na odpad jsou Statutárním městem Teplice přidělovány s ohledem na počet osob v dané nemovitosti žijících, vždy je proto potřeba, aby kdokoliv z dané nemovitosti (ať už vlastník, správce či někdo z nájemníků) nahlásil navýšení počtu osob v nemovitosti a podobné změny.
Pro urychlení a jednoduché dořešení mě tedy prosím kontaktujte nejlépe tel.: 417 510 574, abychom společně dořešili potřebný počet a objem nádob tak, aby byly kapacitně dostačující. Zároveň by bylo vhodné nájemníky upozornit, že odkládání velkoobjemového odpadu (žehlící prkno, sušák na prádlo...) vedle nádob je pokutovatelný přestupek. Zdarma jej mohou předat ve sběrném dvoře či RE-USE, pokud se jedná o věci, které ještě nedosloužily.



Eva Pavlíková má v kompetenci:
Připomínky ke kontejnerovým stáním, ke svozu odpadu, závady na nádobách na odpad, odpadkových koších, výskyt černých skládek.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email