NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

200119_a826

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Nepořádek okolo popelnic

Datum nahlášení
20.01.2019

Kategorie závady
Svoz odpadů a nádoby

Popis závady
Dobrý den , v ulici thámová přelom šturová , střasný nepořádek okolo popelnic a chodníku , popeláři vubec si po sobě neuklizí odpad co vysipavají..už ponekolikaté co vyszpali a nechali strašný nepořadek... chtel bych poznamenat že pokud nebude uklizeno , dám stížnost vejš než na vaše stranky...jsou placený za uklid tak at to i tak vypada ...dekuji

Lokalita závady
ulice Štúrova 411/21, Teplice, 415 01, okres Teplice

není přiložena fotografie

Toto hlášení řeší
Eva Pavlíková (odbor životního prostředí)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, děkujeme za nahlášení, předáno svozové společnosti k zajištění nápravy.
Zjištěné skutečnosti:
Dispečink svozové společnosti vyslal v dopoledních hodinách na místo multikáru k zajištění úklidu drobného komunálního odpadu. Úklid touto svozovou technikou však nemohl být proveden, neboť na místě se nachází objemné kusy nábytku. Bude tedy vyslána posádka vozu, určeného ke svozu objemného odpadu.
Jedná se však v prvé řadě o neukázněnost občanů, kteří by tento odpad měli likvidovat prostřednictvím velkokapacitních kontejnerů, které jsou zdarma přistavovány na 125 stanovišť po Teplicích, či jej odvézt a bezplatně uložit do sběrného dvora. Odkládání odpadu mimo nádoby, je přestupkem proti veřejnému pořádku a jako takové je pokutovatelné, pokud je viník přistižen či mu lze přestupek prokázat. Pokud se tedy některý z nájemníků tímto způsobem odpadu zbavuje, doporučuji bezodkladně informovat Městskou policii na bezplatném tel.č. 156, která vyšle hlídku a situaci prověří.


Eva Pavlíková má v kompetenci:
Připomínky ke kontejnerovým stáním, ke svozu odpadu, závady na nádobách na odpad, odpadkových koších, výskyt černých skládek.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email