NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

200523_3b08

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Opět neskutečný bordel + bordel v okolí

Datum nahlášení
20.05.2023

Kategorie závady
Neudržovaná zeleň, která není v majetku města

Popis závady
Situace se měsíc co měsíc opakuje… na parkovišti na nákladní (vím je soukromé ) je opět bordel jako blázen..a nejen na parkovišti ale i v jeho okolí …

Lokalita závady
Nákladní, Teplice, Teplice

není přiložena fotografie

Toto hlášení řeší
Mgr. Martina Mayerová (odbor životního prostředí)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, děkujeme, že si všímáte, co se okolo nás děje. Ano, ze stavu parkoviště na Nákladní mi vůbec není dobře. Moje kolegyně přede mnou a já intenzivně od podzimu 2022 jsem řešila věc přímo s firmou, která parkoviště vlastní. Proběhla i osobní schůzka se zástupcem firmy na místě (parkoviště a okolí). Věc jsem řešila co týden (telefonáty, maily, opakované nafocení stavu parkoviště atd.). Proběhlo několik dílčích úklidů především velkoobjemového odpadu, včetně součinnosti s městem. I přes sliby ze strany firmy o uvedení věci jako celku do pořádku, jsem po půl roce intenzivních snah nebyla úspěšná. Nakonec úklid ze strany firmy ustal zcela. Proto teď situaci řeší kolegyně na úseku odpadů a postupuje dle zákona. Firma je vyzvána k úklidu dle legislativy, ze zákona se otevírá možnost sankcí. Odbor životního prostředí o věci ví, řešíme všemi možnými prostředky. Je mi líto, jak to na Nákladní vypadá, a pevně doufám, že celá věc dobře dopadne, a to co nejdříve.
--------------------------------------------------------------

Dobrý den, včera proběhla kontrola parkoviště v Nákladní a přilehlých pozemků. Parkoviště je uklizené. Křoviny, které zasahovaly na chodník vedoucí zleva a zprava od parkoviště, jsou zastřižené. Oblast budeme nadále monitorovat v rámci pravidelných vyjížděk do terénu. (25.5.2023)


Mgr. Martina Mayerová má v kompetenci:
Deratizace, dezinsekce, dezinfekce, regulace populace městských holubů. Handicapovaná zvířata. Neudržované pozemky mimo majetek Statutárního města Teplice na jeho území.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email