NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

220124_0a6c

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Zledovatělé chodníky v celém městě

Datum nahlášení
22.01.2024

Kategorie závady
Čištění komunikací

Popis závady
Od minuléího týdne se chodníky nedají používat bez rizika úrazu. Kdy začne město konečně řešit tuhle situaci? Stačí posyp drobným stěrkem, nemusí se rovnou solit. Součastný stav v žádném případě neodpovídá civilizované zemi, nýbrž neandertálsklé době. V případě úrazu je třeba se obrátit na město? Protože jsem už 2x upadla ale naštěstí se nestalo nic vážného. Neumím si představit, jak po těch chodnících dhodí starší lidi.... nikde ani stopa po úklidu nebo odstraňování těchto ledových nánosů.

Lokalita závady
Českobratrská 794/5, Teplice, 415 01, Teplice

Přiložená fotografie
Zobrazit fotografii v originální velikosti

Fotografie závady

Toto hlášení řeší
Ing. Gabriela Kochaníková (odbor dopravy)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, děkujeme za nahlášení. Statutární město Teplice se primárně snaží zajistit ošetření chodníku na alespoň jedné straně ulice. Vámi určená poloha v hlášení závad neoznačuje místo problému. Přesto provedeme v ulici U Zámku kontrolu a dle možností zajistíme ošetření chodníku. Vlastník objektu (nebo delegát) si může požádat město o dodání posypové soli, kterou si upraví plochu před vstupem do objektu.


Ing. Gabriela Kochaníková má v kompetenci:
Letní a zimní údržba komunikací, drážní správní úřad (licence, jízdní řády, kontroly), výkon státního dozoru ve věcech drah

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email