NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

221016_0d2a

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Nemožnost parkování

Datum nahlášení
22.10.2016

Kategorie závady
Dopravní situace

Popis závady
Z důvodu nevyznačení parkovacích míst není možné využít celou kapacitu parkoviště. Žádám o dokreslení parkovacích míst. Bohužel řidiči jsou bezohlední a denně zde mnoho aut stojí tak, že zabírají 1 až 3 parkovací místa. Navíc pokud auto necháte přes noc mimo parkoviště, kde nijak nepřekáží, s oblibou zde Městská policie rozdává pokuty.

Lokalita závady
část obce Trnovany, Teplice, okres Teplice

Přiložená fotografie
Zobrazit fotografii v originální velikosti

Fotografie závady

Toto hlášení řeší
Bc. Markéta Kokšalová (odbor dopravy)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, děkujeme za nahlášení.
K Vámi vznesenému požadavku uvádíme: v případě, že dojde k vyznačení vodorovného dopravního značení, dojde ke snížení celkového počtu parkovacích míst, neboť je potřeba držet se platné legislativy a norem. Parkovací místa (boxy) mají určitou minimální šíři stání, která zabírá větší plochu než když by automobily stáli vedle sebe a využívali veškerý volný prostor.
Vyznačení vodorovného dopravního značení je v plánu. Realizace bude provedena v závislosti na ostatních akcích a po určení jednotlivých priorit.
S pozdravem a přáním hezkého dne
Bc. Markéta Košalová
oddělení dopravy


Bc. Markéta Kokšalová už není zaměstnancem Magistrátu města Teplice, můžete zobrazit organizační strukturu Magistrátu města Teplice a vyhledat náhradní kontakt.

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email