NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

230823_dbf0

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
úklid odpadků

Datum nahlášení
23.08.2023

Kategorie závady
Veřejná zeleň

Popis závady
Pěkný den Vám přeji, nevím na koho se mám obrátit, tak to píši Vám. Na vlastní náklady jsem nechala vyhotovit a přimontovat na zábradlí cedule ZÁKAZ SEZENÍ NA SCHODECH, moc to nepomáhá, nepořádek je tu stále veliký. Od pondělí se před prodejnou objevilo už několik krys, dokonce i zákazník nás upozornil. Nevím z jakého důvodu jsou odstraněny odpadkové koše okolo naší prodejny a hlavně u zastávky vedle naší prodejny. Posílám pár fotek, skladníci již odmítají uklízet pozemek města. Úklid.pracovník s pojízdnou popelnicí a lopatou DNES 23.8.23 vše jen obešel..... Žádám o navrácení odpadkových košů a úklid před Ideou na Masarykově třídě. Za kladné vyřízení předem děkuji. S pozdravem Kasanová Jana vedoucí prodejny

Lokalita závady
Masarykova třída 1806, Teplice, 415 01, Teplice

Přiložená fotografie
Zobrazit fotografii v originální velikosti

Fotografie závady

Toto hlášení řeší
Bc. Vendula Pillerová (odbor životního prostředí)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, děkujeme za nahlášení. Co se týká problematiky se zvýšeným výskytem potkanů, právě jsem nahlásila deratizační firmě zasmluvněné s městem, která vás bude nejpozději do týdne, obvykle do 1-3 dnů kontaktovat. (Martina Mayerová, referent přes DDD)

---------------
Dobrý den, bude zajištěn strojní úklid chodníku před prodejnou, a to ještě během dnešního dne. (Kochaníková, odbor dopravy)
-------------
Dobrý den, dnes 24/8/2023 proběhlo v této lokalitě místní šetření úklidu na zeleni. Zeleň byla uklizena. Režim úklidu probíhá od 1/3 -30/11 každý den včetně sobot, nedělí a svátků.(Pillerová, odbor žp)- odpadkové koše budou doplněny.


Bc. Vendula Pillerová má v kompetenci:
Připomínky k sekání trávy, hrabání listí, úklidu zeleně, připomínky ke stavu stromů a keřů.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email