NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

250416_32ad

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Vyznačení parkovacích míst

Datum nahlášení
25.04.2016

Kategorie závady
Dopravní situace

Popis závady
V Trnovanské ulici, naproti bloku F, nejsou na parkovišti vyznačená parkovací místa. Parkoviště je plně využíváno, ale bez vyznačených míst se na parkoviště vejde méně automobilů, než by plocha umožňovala. Předem děkuji.

Lokalita závady
část obce Trnovany, Teplice, okres Teplice

není přiložena fotografie

Toto hlášení řeší
Bc. Markéta Kokšalová (odbor dopravy)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, děkuji za nahlášení. Realizace vodorovného značení na tomto parkovišti je zařazena v plánu, který bude uskutečněn v následujících měsících po nastoupení nového pracovníka odpovědného za tuto agendu.
S pozdravem
Daniel Engel
oddělení dopravy
Magistrát města Teplice
---------------------------------------------------------Dobrý den,
k Vámi vznesenému požadavku uvádíme: v případě, že dojde k vyznačení vodorovného dopravního značení, dojde ke snížení poštu parkovacích míst, neboť je potřeba držet se platné legislativy a norem. Parkovací místa (boxy) mají určitou minimální šířku stání, která zabírá větší plochu než když by automobily stáli vedle sebe a využívali veškerý volný prostor.
Vyznačení vodorovného dopravního značení je v plánu. Realizace bude provedena v závislosti na ostatních akcích a po určení jednotlivých priorit.

S pozdravem
Bc. Markéta Kokšalová
oddělení dopravy
Magistrát města Teplice


Bc. Markéta Kokšalová už není zaměstnancem Magistrátu města Teplice, můžete zobrazit organizační strukturu Magistrátu města Teplice a vyhledat náhradní kontakt.

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email