NAHORU

STATUTÁRNÍ MĚSTO TEPLICE
HLÁŠENÍ ZÁVAD

Prohlížíte hlášení  

290719_408d

Stav zpracování
VYŘEŠENO

Název hlášení
Odpadkový koš.

Datum nahlášení
29.07.2019

Kategorie závady
Svoz odpadů a nádoby

Popis závady
Dobrý den. Žádám Vás tímto důrazně o okamžité odstranění odpadkového koše naproti vchodu v ul. Antonína Sochora 1306/11. Tento koš je vzdušnou čarou umístěn ve vzdálenosti 9,7 m od našeho bytu, / viz foto /. Měřeno laserovým přístrojem. Z tohoto koše se k nám do bytu line zápach, neboť do toho koše hází pejskaři exkrementy od svých miláčků. Není nám vůbec jasné, proč se tento koš zde umístil, když jsou zde na dosah nádoby na komunální odpad a naproti přes ulici další odpadkový koš, /viz foto /. Myslíme si, že takováto koncentrace nádob na odpadky je zcela zbytečná a obtěžující. Děkujeme za urychlené vyřízení.

Lokalita závady
Antonína Sochora 1306/11, Teplice, 415 01, okres Teplice

Přiložená fotografie
Zobrazit fotografii v originální velikosti

Fotografie závady

Toto hlášení řeší
Eva Pavlíková (odbor životního prostředí)

Vyjádření k hlášení
Dobrý den, děkujeme za nahlášení. Odpadkové koše byly nainstalovány v roce 2017 na žádost občanů z domů v ulici Antonína Sochora č.p. 1303-1314. Vaše žádost na odstranění koše před č.p. 1306/11 bude předána na Bytové družstvo Mír k projednání s delegátem objektu.


Eva Pavlíková má v kompetenci:
Připomínky ke kontejnerovým stáním, ke svozu odpadu, závady na nádobách na odpad, odpadkových koších, výskyt černých skládek.

Vyhledat kontakt na řešitele na www.teplice.cz

Vytisknout hlášení

Zobrazit QR kód

Sdílet na Facebook

Poslat na email